12

Tammi

Viihde

Radio Eazy 101 aloitti lähetykset

Radio Eazy 101 aloitti lähetykset torstaina 12.tammikuuta kello 12.00. Ensimmäinen soitettu biisi oli Apulannan Anna mulle piiskaa.

Radio Eazy 101 aloitti lähetykset torstaina 12.tammikuuta kello 12.00. Ensimmäinen soitettu biisi oli Apulannan Anna mulle piiskaa.
– Apulanta oli 20 vuotta sitten tullessaan tuore ja erilainen. Radio Eazy 101:n tavoitteet ovat samanlaiset. Anna mulle piiskaa-kappaleesta tuli puolestaan hyvin suosittu ja se saa yhä edelleen yleisön hurmokseen bändin keikoilla. Biisi on kestänyt aikaa hyvin, sanoo tuottaja Laura Aimola.

Radio Eazy 101 kuuluu taajuudella 101,0 MHz Porissa ja lähikuntien alueella sekä internetissä osoitteessa eazy101.fi. Radiosta tulee suoraa lähetystä arkipäivisin kello 15–17. Lähetys sisältää haastatteluja, paikallista asiaa, viihdeuutisia ja kilpailuja. Lisäksi radio lähettää pääsääntöisesti arkipäivisin tunnin mittaisia erikoisohjelmia kello 18–21 välillä.
Erikoisohjelmissa käsitellään eri musiikkityylejä: hip hop- ja rap-musiikkia, raskaan rockin eri muotoja sekä klubimusiikkia. Satakuntalaista musiikkia soitetaan omassa erikoisohjelmassa ja se kuuluu myös olennaisesti kanavan muuhun musiikkitarjontaan. Omat erikoisohjelmat rakennetaan myös aiheista muoti ja opiskelijaelämä. Erikoisohjelmien juontajina toimivat satakuntalaiset nuoret. 
Eazy 101:n kohderyhmä on alle 30-vuotiaat aktiiviset kaupunkilaiset. 
 

Tänä kesänä aion..